Skip Navigation LinksStart  |  Aktuellt  |  2011  |  Nya krafter inom Utvägen

27 jun 2011

Nya krafter inom Utvägen

Patrik Borg heter den nye franchiseföretagare som tagit över verksamheten i Örebro efter Christer Wilke.

Patrik är 49 år, bor i Örebro och har två barn tillsammans med Karin. Patrik är intresserad av musik, mat och dryck. Att det blev Patrik Borg som tog över verksamheten i Örebro var mer av en tillfällighet, som det ibland kan bli. Patrik Borg träffade Christer Wilke när han hjälpte en granne i samma hus. De började talas vid och när Patrik hörde att verksamheten var till salu blev han intresserad. Sedan den 1 april driver Patrik verksamheten i Örebro på egen hand. Christer hjälper till en del fortfarande, men successivt har verksamheten slussats över under de senaste månaderna.
Patrik Borg har arbetat som egen företagare tidigare inom IT, personal och annat. Att byta bransch upplever han som spännande och utmanande.

– Det är kul att pröva på något nytt och de produkter och tjänster som Utvägen erbjuder är väldigt intressanta. Det känns meningsfullt att arbeta med saker som är viktiga för företags överlevnad och säkerhet, säger Patrik.
Han trivs med arbetet som egen företagare. Att ha ansvar för varje projekt från början till slut och ha kontroll över varje del är något av det som attraherar. Men det som lockade Patrik mest är nog det starka koncept som Utvägen erbjuder.

– Det är både genomtänkt och genomarbetat. Det är skönt att ha det i ryggen och det finns stöd om man behöver något från organisationen. Jag tror på Utvägens modell, den har fungerat och utvecklats i över 30 år, så det kan man lita på, konstaterar Patrik Borg.