Skip Navigation LinksStart  |  Aktuellt  |  2015  |  Utvägen har skapat en APP för att effektivisera Ert företags systematiska brandskyddsarbete

31 mar 2015

Utvägen har skapat en APP för att effektivisera Ert företags systematiska brandskyddsarbete

Nu behöver inte egenkontrollen kännas betungande. Istället för att skriva ut checklistor, ritningar och drift- & underhållsinstruktioner, så laddar man nu hem vår app till sin läsplatta eller mobil, och gör allt i en samlad vy. Vår app finns tillgänglig för både Android och Apple.

Utvägen har alltid haft ambitionen att leda utvecklingen när det gäller systematiskt brandskyddsarbete. Vi vill att det skall vara enkelt att arbeta med sitt brandskydd. Utvägen som leverantör är heltäckande med utbildningar, konsultation, service och har ett brett sortiment av produkter och lösningar, som våra kunder har behov av.

Utvägen skapade Zu Casa redan 2009 och det blev snabbt en succé. Dit kan man flytta och samla allt på webben, som har med brandkyddskontroller att göra. När smartphone och läsplattor kom, mobilanpassade vi Zu Casa. Nu släpper vi en renodlad app med namnet Zu Casa2Go, där man jobbar offline. Detta innebär att man kan ha appen överallt, där man sedan pushar in ny information till Zu Casa för webbläsaren.

Att enbart jobba i ritningsvy med symboler, där varje symbol även har drifts- och underhållsinstruktioner, gör att det arbetet blir enkelt och svårt att misslyckas. Redan idag är vi marknadsledande, och arbetet med brandkyddskontroller i appen kommer förstärka detta. Arbetet med brandskyddskontroller kommer enbart upplevas som en ytterligare förenkling för våra användare, som väljer att konvertera sitt systematiska brandskyddsarbete till i Zu Casa2Go

Läs mer genom att klicka >> här

Ladda ned appen Zu Casa2Go här:

> För iPad och iPhone > För Android