Skip Navigation LinksStart  |  Lediga tjänster  |  Skaraborg och Norra Älvsborg

Skaraborg och Norra Älvsborg

Regionchef/franchisetagare sökes till Utvägen i Skaraborg och Norra Älvsborg

Utvägen är en av Sveriges största aktörer inom brandskydd och utrymningssäkerhet med över 30 års erfarenhet. Utvägen har idag ca 15 lokala företag över hela landet av vilka 10 st. drivs av franchisetagare. För mer information var vänlig gå in på vår hemsida www.utvägen.se. 

Är du en entreprenör som är målinriktad och har ett gott affärssinne? Vill du ge näringslivet trygghet i vardagen genom säkerhet av produkter och tjänster inom brandskydd och utrymning? Vill du skapa affärsrelationer och erbjuda produkter och tjänster ur vårt framgångskoncept?

Då är du den regionchef/franchisetagare Utvägen söker!

Arbetsbeskrivning
Utvägen utökar sin verksamhet och söker nu en regionchef/franchisetagare för att starta upp regionkontoret i Skövde eller annan lämplig ort för distriktet Skaraborg och Norra Älvsborg
Som Regionchef/franchisetagare har du huvudansvaret för distriktet och du får möjlighet att bygga vidare på befintlig kundstock. Du bearbetar både med befintliga samt nya kunder och sätter upp en tydlig affärsplan för de kommande åren utifrån mål att växa med egna säljare. Du besöker det lokala näringslivet samt offentliga verksamheter och dina kunder är oftast fastighetsbolag/fastighetsägare samt driftbolag. 

I rollen som regionchef/franchisetagare projektleder du dina affärer från ax till limpa. Till din hjälp har du stark kompetens internt gällande utrymning och brandsäkerhet. I din roll som regionchef/franchisetagare för distriktet arbetar du nära ledningen och rapporterar till vice VD för Utvägen AB.

Vad erbjuder Utvägen dig?
Utvägen erbjuder dig ett väletablerat och tydligt koncept med ett starkt varumärke, inarbetade kunder och personlig utveckling och utbildning. Utvägen ligger i framkant när det gäller digitalisering och har egenutvecklade webbaserade verktyg – t.ex. en mobilapplikation för att kunna göra kontrollronder som en del av SBA (Systematiskt brandskyddsarbete) direkt i mobilen eller surfplattan. 

Du får arbeta i ett prestigelöst bolag med korta beslutsvägar och stor möjlighet till egen påverkan. Utvägen är ett företag som erbjuder och värdesätter kunskap, samarbete och affärsmässighet. När du börjar hos oss får du god introduktion och deltagande i vår uppstartsplan. 

Vem är du?
Vi söker sig som har minst 5 års arbetslivserfarenhet. För att lyckas i rollen så har du exempelvis en bakgrund inom försäljning, fastighet, teknisk verksamhet alternativt brandmanserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen så som brand och utrymningssäkerhet, men det är inget krav. 

Som person har du ett stort affärsmanskap och är kund- och lösningsfokuserad samt prestationsdriven. Du är engagerad i ditt arbete, har en stark vilja, tar egna initiativ samt arbetar med stor entreprenörsanda. Att du har ett stort etablerat kontaktnät i distriktet ser vi som en stor fördel. 

Vi ser det som meriterande om du har kännedom om lagar och regler inom LSO, Arbetsmiljöverket samt Boverket. SMO-utbildning är starkt meriterande.

Kontakt
Vi arbetar med en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess i samarbete med HR-Partner i Väst AB.

Har du frågor kontakta HR-Konsult Charlotta Larsson 070-670 57 18.

Välkommen med din ansökan med CV senast 2018-11-02 via E-mail till charlotta@hrpartnerivast.se.