Skip Navigation LinksStart  |  Lediga tjänster  |  Södermanland

Södermanland

Franchisetagare Södermanland

Utvägen söker nu en Franchisetagare för distrikt Södermanland.

Efter drygt 20-år som Franchisetagare i Utvägen har jag beslutat att gå i pension någon gång under 2018 och söker därför en efterträdare till mitt distrikt i Södermanlands län.

Vill du göra arbetsplatser trygga genom brand- och utrymningssäkerhet? Vill du skapa affärsrelationer och erbjuda produkter och tjänster ur Utvägens koncept? Är du en entreprenör som är målinriktad och har ett gott affärssinne? Då kan detta vara ett tillfälle för Dig.

Utvägen är en av Sveriges största aktörer med inriktning på brand- och utrymningssäkerhet och erbjuder ett väletablerat och tydligt koncept med ett starkt varumärke.

Utvägen ligger i framkant när det gäller digitalisering och har egenutvecklade webbaserade verktyg – t.ex. en mobil APP för att kunna göra kontrollronder som en del av Systematiskt brandskyddsarbete direkt i mobilen eller surfplattan. Mer info om Utvägens tjänster och produkter hittar Du på www.utvagen.se

Som person bör du vara kund- och lösningsfokuserad samt prestationsdriven. Du är engagerad och tar egna initiativ samt arbetar med stor entreprenörsanda. Du känner Dig bekväm med digitala system och applikationer. Erfarenheter från branschen brand- och utrymningssäkerhet är meriterande. För att lyckas i rollen så har du exempelvis en bakgrund inom försäljning/projektledning och är van att hålla många bollar i luften.

Som Franchisetagare kommer du att bearbetar både befintliga och nya kunder inom det lokala näringslivet samt offentliga sektor eftersom dina kunder är alla arbetsplatser i Södermanlands län, Södertälje och Nynäshamn, liten som stor.

För att du ska komma igång på ett bra sätt erbjuder Utvägen dig givetvis utbildning. Till din hjälp har Du även tillgång till stark intern kompetens inhouse. Jag kommer även att finnas tillgänglig som stöd för att Du snabbt ska komma igång med dina kunder och leveranser.

Är Du intresserad att bli franchisetagare i Södermanlands län kontakta Per Norén på tel          070-552 34 79  eller per.noren@utvagen.se

För mer info om Utvägen besök

www.utvagen.se

 

Utvägen är en av Sveriges största aktörer med inriktning på brandskydd och utrymningssäkerhet. Utvägen har idag ca 15 lokala företag över hela landet av vilka 10 st drivs av franchisetagare. För mer information var vänlig gå in på vår hemsida www.utvägen.se Utvägen erbjuder ett väletablerat och tydligt koncept med ett starkt varumärke, inarbetade kunder och personlig utveckling och utbildning. Utvägen ligger i framkant när det gäller digitalisering och har egenutvecklade webbaserade verktyg – t.ex. en mobil APP för att kunna göra kontrollronder som en del av SBA (Systematiskt brandskyddsarbete) direkt i mobilen eller surfplattan.