Skip Navigation LinksStart  |  Lediga tjänster  |  Södra Göteborg

Södra Göteborg

Franchisetagare till Utvägen

Är du en entreprenör som är målinriktad och har ett gott affärssinne? Vill du ge näringslivet trygghet i vardagen genom säkerhet av produkter och tjänster inom brandskydd och utrymning? Då kan du vara den franchisetagare Utvägen söker! 

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER

Utvägen utökar sin verksamhet och söker nu en franchisetagare för att utveckla verksamheten i södra Göteborg. Som franchisetagare har du huvudansvaret för ditt distrikt och du får möjlighet att bygga vidare på befintlig kundstock. Distriktet innefattar Göteborg, Partille, Mölndal och Härryda. Du arbetar både med befintliga samt nya kunder och sätter upp en tydlig affärsplan för de kommande åren utifrån mål att växa med egna säljare. Du besöker det lokala näringslivet samt offentliga verksamheter och dina kunder är oftast fastighetsbolag/fastighetsägare samt driftbolag.  

I rollen som franchisetagare projektleder du dina affärer från ax till limpa. Till din hjälp har du stark kompetens internt gällande utrymning och brandsäkerhet. I din roll arbetar du nära ledningen och rapporterar till vice VD för Utvägen Sverige. 

KRAV PÅ PERSON

Vi söker sig som med fördel har arbetat som företagssäljare inom konceptförsäljning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen så som brand och utrymningssäkerhet, men det är inget krav. För att lyckas i rollen har du exempelvis en bakgrund inom försäljning, fastighet alternativt brandmanserfarenhet.

Som person har du ett stort affärsmannaskap och vi ser gärna att du är kund- och lösningsfokuserad samt prestationsdriven. Du är engagerad i ditt arbete, har en stark vilja, tar egna initiativ samt arbetar med stor entreprenörsanda. Att du har ett stort etablerat kontaktnät i Mälardalen ser vi som starkt meriterande. 

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig som person. 

ÖVRIGT

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Alva Grell på 073-353 75 36. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.