Skip Navigation LinksStart  |  Lediga tjänster  |  Västmanland

Västmanland

Franchisetagare sökes till Utvägen i Västmanland

Utvägen är en av Sveriges största aktörer inom brandskydd och utrymningssäkerhet med över 30 års erfarenhet. Utvägen har idag ca 15 lokala företag över hela landet av vilka 10 st. drivs av franchisetagare. För mer information var vänlig gå in på vår hemsida www.utvägen.se.

Är du en entreprenör som är målinriktad och har ett gott affärssinne? Vill du ge näringslivet trygghet i vardagen genom säkerhet av produkter och tjänster inom brandskydd och utrymning? Vill du skapa affärsrelationer och erbjuda produkter och tjänster ur vårt framgångskoncept?

Då är du den franchisetagare Utvägen söker!

Läs mer på Experis Här 

Arbetsbeskrivning
Utvägen utökar sin verksamhet och söker nu en Franchisetagare för att utveckla regionkontoret i Västerås för distriktet Västmanland. 
Som Franchisetagare för Västeråskontoret har du huvudansvaret för distrikt Västmanland och du får möjlighet att bygga vidare på befintlig kundstock. Du bearbetar både med befintliga samt nya kunder och sätter upp en tydlig affärsplan för de kommande åren utifrån mål att växa med egna säljare. Du besöker det lokala näringslivet samt offentliga verksamheter och dina kunder är oftast fastighetsbolag/fastighetsägare samt driftbolag. 

I rollen som Franchisetagare projektleder du dina affärer från ax till limpa. Till din hjälp har du stark kompetens internt gällande utrymning och brandsäkerhet. I din roll som Regionchef för Västeråskontoret arbetar du nära ledningen och rapporterar till vice VD för Utvägen Sverige.

Vem är du?
Vi söker sig som har minst 5 års arbetslivserfarenhet och som med fördel har arbetat som Företagssäljare inom konceptförsäljning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen så som brand och utrymningssäkerhet, men det är inget krav. 
För att lyckas i rollen så har du exempelvis en bakgrund inom försäljning, fastighet alternativt brandmanserfarenhet. Som Franchisetagare för Utvägen Västmanland bör du ha koll på lagar och regler inom LSO, Arbetsmiljöverket samt Boverket. SMO-utbildning är starkt meriterande.

Som person har du ett stort affärsmannaskap och vi ser gärna att du är kund- och lösningsfokuserad samt prestationsdriven. Du är engagerad i ditt arbete, har en stark vilja, tar egna initiativ samt arbetar med stor entreprenörsanda. Att du har ett stort etablerat kontaktnät i Mälardalen ser vi som starkt meriterande.

Vad erbjuder Utvägen dig?
Utvägen erbjuder dig ett väletablerat och tydligt koncept med ett starkt varumärke, inarbetade kunder och personlig utveckling och utbildning.  Utvägen ligger i framkant när det gäller digitalisering och har egenutvecklade webbaserade verktyg – t.ex. en mobilapplikation för att kunna göra kontrollronder som en del av SBA (Systematiskt brandskyddsarbete) direkt i mobilen eller surfplattan. Du får möjlighet att arbeta i ett prestigelöst bolag med korta beslutsvägar och med stor möjlighet till egen påverkan. Utvägen är ett företag som erbjuder och värdesätter kunskap, samarbete och affärsmässighet.

Kontakt
I den här rekryteringen har Utvägen valt att samarbeta med Experis. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. För frågor gällande tjänsten var vänlig kontakta rekryteringskonsult Daniel Pettersson, tel. 018-18 59 75 alternativt via e-post daniel.pettersson@se.experis.com.

Välkommen med din ansökan!