Skip Navigation LinksStart  |  Om Utvägen  |  Lediga tjänster

Lediga tjänster

Utvägen är en av Sveriges största aktörer med inriktning på brand och utrymningssäkerhet. Vi växer stadigt och söker just nu följande personer/tjänster.

Utvägen expanderar

Utvägen är en av Sveriges största aktörer med inriktning på brandskydd och utrymningssäkerhet. Utvägen har idag 20 kontor över hela landet av vilka tio drivs av franchisetagare.

Vi är nu inne i ett expansivt skede och söker nu franchisetagare som helhjärtat vill ägna dig åt att besöka näringslivet i Sverige för att skapa affärsrelationer och erbjuda produkter och tjänster ur vårt koncept.

Är du dessutom målinriktad, har gott affärssinne, då kan du vara rätt person.

Utvägen erbjuder ett väl etablerat och tydligt koncept med ett starkt varumärke samt över 35 års erfarenhet inom området brand- och utrymningssäkerhet.

Vi erbjuder dig givetvis utbildning och hjälp att komma igång hos dina kunder.

Just nu söker vi dig som vill bli franchisetagare i Dalarna, Gävle, Södermanland, Västmanland, Värmland, Dalsland och Skaraborgs län.

Är du intresserad av att bli franchisetagare till Utvägen kontakta vVD Fredrik Ahlin
070-3708560, fredrik.ahlin@utvagen.se

Brandingenjör rekryteras till Utvägen AB

Utvägen är en riktstäckande kedja som startade 1979 och består av lokala kunskapsföretag som är specialister inom Brand- och Utrymningssäkerhet för att skapa trygga arbetsplatser för våra kunder med fokus på Människan, Tekniken och Organisationen (M T O). Sedan mitten av 1990-talet är Utvägen det ledande företaget inom utrymningssäkerhet. Idag finns det 20 kontor över hela landet. Läs mer på www.utvagen.se

 

Arbetsbeskrivning

Som Brandingenjör har du flexibla och varierande arbetsuppgifter och arbetar parallellt med kunder och intern personal. Du kommer att arbeta med konsultuppdrag, de flesta av kortare karaktär med uppgift att framförallt upprätta brandskyddsdokumentation men även riskbedömningar, klassificeringsfrågor och specialuppdrag. Du kommer även att ge intern support samt utveckla nya produkter. Arbetet innebär en del dagsresor och uppskattningsvis 1-2 övernattningar per månad varför du måste vara öppen för resande i tjänsten.

Utvägen erbjuder ett väl etablerat och tydligt koncept med ett starkt varumärke samt över 35 års erfarenhet inom området brand och utrymningssäkerhet.

 

Vem är du?

Vi söker dig som är Brandingenjör och har ca 3-5 års erfarenhet inom yrket. Vi välkomnar personer med bakgrund från både privat och offentlig sektor. Vi värdesätter din personlighet och att du är en lagspelare som passar in i gruppen och skapar laganda. Utöver detta är det mycket viktigt att du fokuserar på kunden och har förmåga prioritera och växla mellan uppdrag. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har förmåga att vara tydlig och strukturerad i dina rapporter.

Hos Utvägen har du möjlighet att påverka och arbeta med kunskapsutbyte samt ta del av en framgångsrik miljö.

 

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Utvägen AB med Capto HR för mer information kontakta Björn Sweno på Capto HR 0734-44 30 40  eller sänd din intresseanmälan till info@utvagen.se  

Vi söker utbildare

Då efterfrågan på våra utbildningar ökar söker vi timanställda utbildare inom vårt verksamhetsområde brand, utrymningssäkerhet och sjukvård.

Utvägens ambition är att hålla en hög kvalitet på våra utbildningar och med anledning av det ser vi gärna att du har erfarenhet från räddningstjänst, akutsjukvård eller motsvarande. Du skall tycka om att möta kunder och "brinna" för att utbilda. Vi söker utbildare till vår personalpool i första hand i Mälardalen.  

 

Tycker du att detta låter intressant? Kontakta

Anders Sors    anders.sors@utvagen.se              018-56 80 91    0730-68 68 65

Utvägen AB

Spännande jobb inom brand- och utrymningssäkerhet

Vi är nu inne i ett expansivt skede och söker en brand- och utrymningskonsult till vår verksamhet. Du kommer främst att arbeta med konsultuppdrag, men Utvägen erbjuder produkter och tjänster inom de flesta delar när det gäller brand- och utrymningssäkerhet.

 Vi arbetar med allt från praktiska och tekniska lösningar och konsulthjälp för brand- och utrymning, utbildning av kunder, tillgänglighet/frångänglighet samt IT-lösningar för SBA-arbete på kontor, inom offentlig sektor och industrin.

Arbetet innebär kundkontakt med dagsresor och är varierande, då våra kunder finns inom olika typer av branscher på flera platser i landet. De flesta uppdragen finns just nu runt Mälardalen, men om du bor på annan plats i Sverige kan det också vara intressant. Din stationeringsort kommer inledningsvis att vara Uppsala.

Vi tror att du har en SMO-utbildning i botten eller motsvarande, gärna erfarenhet från Räddningstjänst, men inget krav. Du är en bra lagspelare som vill jobba med många kundkontakter och ibland i ett högt tempo under stort eget ansvar. Vi ser gärna att du har B-körkort.

Utvägen är en av Sveriges största aktörer inom brand- och utrymningssäkerhet. Utvägen finns idag med 20 kontor över hela landet. Utvägen har ett tydligt koncept med ett starkt varumärke och med över 35 års erfarenhet inom området brand- och utrymningssäkerhet.

Om det här känns rätt för dig kontakta Anders Sors på tel 0730-68 68 65, eller skicka din intresseanmälan till anders.sors@utvagen.se

Nu brinner det i knutarna

Vi söker säljare i hela landet.

Juniora och seniora säljare med erfarenhet från branschen.

Har du erfarenhet från vår bransch, brandskyddsdokumentation, SBA, till- och frångänglighet eller liknande.

Hör av er till vVD Fredrik Ahlin på 0703- 70 85 60 alt fredrik.ahlin@utvagen.se

Zu Casa2Go App


Du har väl inte missat att vi har skapat en App som är kopplad till vårt webbverktyg Zu Casa. Appen är skapad för att göra den brandskyddsansvariga och kontrollanternas vardag lättare.


» Zu Casa2Go App

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter och ärende och vi kontaktar dig snarast.

* Förnamn:
 
* Efternamn:
 
* Företagsnamn:
 
* Ort:
 
* E-post:
 
* Telefon:
 
  Rubrik:
* Ärende: