Skip Navigation LinksStart  |  Om Utvägen  |  Lediga tjänster

Lediga tjänster

Utvägen är en av Sveriges största aktörer med inriktning på brand och utrymningssäkerhet. Vi växer stadigt och söker just nu följande personer/tjänster.

Utvägen expanderar

Utvägen är en av Sveriges största aktörer med inriktning på brandskydd och utrymningssäkerhet. Utvägen har idag 20 kontor över hela landet av vilka tio drivs av franchisetagare.

Vi är nu inne i ett expansivt skede och söker nu franchisetagare som helhjärtat vill ägna dig åt att besöka näringslivet i Sverige för att skapa affärsrelationer och erbjuda produkter och tjänster ur vårt koncept.

Är du dessutom målinriktad, har gott affärssinne, då kan du vara rätt person.

Utvägen erbjuder ett väl etablerat och tydligt koncept med ett starkt varumärke samt över 35 års erfarenhet inom området brand- och utrymningssäkerhet.

Vi erbjuder dig givetvis utbildning och hjälp att komma igång hos dina kunder.

Just nu söker vi dig som vill bli franchisetagare i Dalarna, Gävle, Södermanland, Västmanland, Värmland, Dalsland och Skaraborgs län.

Är du intresserad av att bli franchisetagare till Utvägen kontakta vVD Fredrik Ahlin
070-3708560, fredrik.ahlin@utvagen.se

Brandingenjör rekryteras till Utvägen AB

Utvägen är en riktstäckande kedja som startade 1979 och består av lokala kunskapsföretag som är specialister inom Brand- och Utrymningssäkerhet för att skapa trygga arbetsplatser för våra kunder med fokus på Människan, Tekniken och Organisationen (M T O). Sedan mitten av 1990-talet är Utvägen det ledande företaget inom utrymningssäkerhet. Idag finns det 20 kontor över hela landet. Läs mer på www.utvagen.se

 

Arbetsbeskrivning

Som Brandingenjör har du flexibla och varierande arbetsuppgifter och arbetar parallellt med kunder och intern personal. Du kommer att arbeta med konsultuppdrag, de flesta av kortare karaktär med uppgift att framförallt upprätta brandskyddsdokumentation men även riskbedömningar, klassificeringsfrågor och specialuppdrag. Du kommer även att ge intern support samt utveckla nya produkter. Arbetet innebär en del dagsresor och uppskattningsvis 1-2 övernattningar per månad varför du måste vara öppen för resande i tjänsten.

Utvägen erbjuder ett väl etablerat och tydligt koncept med ett starkt varumärke samt över 35 års erfarenhet inom området brand och utrymningssäkerhet.

 

Vem är du?

Vi söker dig som är Brandingenjör och har ca 3-5 års erfarenhet inom yrket. Vi välkomnar personer med bakgrund från både privat och offentlig sektor. Vi värdesätter din personlighet och att du är en lagspelare som passar in i gruppen och skapar laganda. Utöver detta är det mycket viktigt att du fokuserar på kunden och har förmåga prioritera och växla mellan uppdrag. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har förmåga att vara tydlig och strukturerad i dina rapporter.

Hos Utvägen har du möjlighet att påverka och arbeta med kunskapsutbyte samt ta del av en framgångsrik miljö.

 

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Utvägen AB med Capto HR för mer information kontakta Björn Sweno på Capto HR 0734-44 30 40  eller sänd din intresseanmälan till info@utvagen.se  

Vi söker utbildare

Då efterfrågan på våra utbildningar ökar söker vi timanställda utbildare inom vårt verksamhetsområde brand, utrymningssäkerhet och sjukvård.

Utvägens ambition är att hålla en hög kvalitet på våra utbildningar och med anledning av det ser vi gärna att du har erfarenhet från räddningstjänst, akutsjukvård eller motsvarande. Du skall tycka om att möta kunder och "brinna" för att utbilda. Vi söker utbildare till vår personalpool i första hand i Mälardalen.  

 

Tycker du att detta låter intressant? Kontakta

Fredrik Ahlin fredrik.ahlin@utvagen.se

Utvägen AB

Spännande jobb inom brand- och utrymningssäkerhet

Vi är nu inne i ett expansivt skede och söker en brand- och utrymningskonsult till vår verksamhet. Du kommer främst att arbeta med konsultuppdrag, men Utvägen erbjuder produkter och tjänster inom de flesta delar när det gäller brand- och utrymningssäkerhet.

 Vi arbetar med allt från praktiska och tekniska lösningar och konsulthjälp för brand- och utrymning, utbildning av kunder, tillgänglighet/frångänglighet samt IT-lösningar för SBA-arbete på kontor, inom offentlig sektor och industrin.

Arbetet innebär kundkontakt med dagsresor och är varierande, då våra kunder finns inom olika typer av branscher på flera platser i landet. De flesta uppdragen finns just nu runt Mälardalen, men om du bor på annan plats i Sverige kan det också vara intressant. Din stationeringsort kommer inledningsvis att vara Uppsala.

Vi tror att du har en SMO-utbildning i botten eller motsvarande, gärna erfarenhet från Räddningstjänst, men inget krav. Du är en bra lagspelare som vill jobba med många kundkontakter och ibland i ett högt tempo under stort eget ansvar. Vi ser gärna att du har B-körkort.

Utvägen är en av Sveriges största aktörer inom brand- och utrymningssäkerhet. Utvägen finns idag med 20 kontor över hela landet. Utvägen har ett tydligt koncept med ett starkt varumärke och med över 35 års erfarenhet inom området brand- och utrymningssäkerhet.

Om det här känns rätt för dig kontakta Fredrik Ahlin på tel 018-56 80 81, eller skicka din intresseanmälan till fredrik.ahlin@utvagen.se

Nu brinner det i knutarna

Vi söker säljare i hela landet.

Juniora och seniora säljare med erfarenhet från branschen.

Har du erfarenhet från vår bransch, brandskyddsdokumentation, SBA, till- och frångänglighet eller liknande.

Hör av er till vVD Fredrik Ahlin på 0703- 70 85 60 alt fredrik.ahlin@utvagen.se

Franchisetagare sökes till Utvägen i Västmanland

Utvägen är en av Sveriges största aktörer inom brandskydd och utrymningssäkerhet med över 30 års erfarenhet. Utvägen har idag ca 15 lokala företag över hela landet av vilka 10 st. drivs av franchisetagare. För mer information var vänlig gå in på vår hemsida www.utvägen.se.

Är du en entreprenör som är målinriktad och har ett gott affärssinne? Vill du ge näringslivet trygghet i vardagen genom säkerhet av produkter och tjänster inom brandskydd och utrymning? Vill du skapa affärsrelationer och erbjuda produkter och tjänster ur vårt framgångskoncept?

Då är du den franchisetagare Utvägen söker!

Arbetsbeskrivning
Utvägen utökar sin verksamhet och söker nu en Franchisetagare för att utveckla regionkontoret i Västerås för distriktet Västmanland.
Som Franchisetagare för Västeråskontoret har du huvudansvaret för distrikt Västmanland och du får möjlighet att bygga vidare på befintlig kundstock. Du bearbetar både med befintliga samt nya kunder och sätter upp en tydlig affärsplan för de kommande åren utifrån mål att växa med egna säljare. Du besöker det lokala näringslivet samt offentliga verksamheter och dina kunder är oftast fastighetsbolag/fastighetsägare samt driftbolag. 

I rollen som Franchisetagare projektleder du dina affärer från ax till limpa. Till din hjälp har du stark kompetens internt gällande utrymning och brandsäkerhet. I din roll som Regionchef för Västeråskontoret arbetar du nära ledningen och rapporterar till vice VD för Utvägen Sverige.

Vem är du?
Vi söker sig som har minst 5 års arbetslivserfarenhet och som med fördel har arbetat som Företagssäljare inom konceptförsäljning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen så som brand och utrymningssäkerhet, men det är inget krav.
För att lyckas i rollen så har du exempelvis en bakgrund inom försäljning, fastighet alternativt brandmanserfarenhet. Som Franchisetagare för Utvägen Västmanland bör du ha koll på lagar och regler inom LSO, Arbetsmiljöverket samt Boverket. SMO-utbildning är starkt meriterande.

Som person har du ett stort affärsmannaskap och vi ser gärna att du är kund- och lösningsfokuserad samt prestationsdriven. Du är engagerad i ditt arbete, har en stark vilja, tar egna initiativ samt arbetar med stor entreprenörsanda. Att du har ett stort etablerat kontaktnät i Mälardalen ser vi som starkt meriterande.

Vad erbjuder Utvägen dig?
Utvägen erbjuder dig ett väletablerat och tydligt koncept med ett starkt varumärke, inarbetade kunder och personlig utveckling och utbildning.  Utvägen ligger i framkant när det gäller digitalisering och har egenutvecklade webbaserade verktyg – t.ex. en mobilapplikation för att kunna göra kontrollronder som en del av SBA (Systematiskt brandskyddsarbete) direkt i mobilen eller surfplattan. Du får möjlighet att arbeta i ett prestigelöst bolag med korta beslutsvägar och med stor möjlighet till egen påverkan. Utvägen är ett företag som erbjuder och värdesätter kunskap, samarbete och affärsmässighet.

Kontakt
I den här rekryteringen har Utvägen valt att samarbeta med Experis. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. För frågor gällande tjänsten var vänlig kontakta rekryteringskonsult Daniel Pettersson, tel. 018-18 59 75 alternativt via e-post daniel.pettersson@se.experis.com.

Välkommen med din ansökan!

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter och ärende och vi kontaktar dig snarast.

* Förnamn:
 
* Efternamn:
 
* Företagsnamn:
 
* Ort:
 
* E-post:
 
* Telefon:
 
  Rubrik:
* Ärende: